Koeriersdiensten

Welkom bij RTS N.V. Koeriers & Pakket Service

Koeriersdienst is een onderdeel van de Barbaros Holding. Welke als geen ander begrijpt dat spoedzendingen veel aandacht vragen, meer dan regulier transport. Onder spoedzendingen vallen vaak officiële documenten, kwetsbare goederen, medicijnen of proceskritische onderdelen. Het is belangrijk dat de koerier zorgvuldig met deze zending omgaat. Ons koeriers en pakketservice heeft die begrip voor het belang van de zending bij de afzender en ontvanger.

Uw voordelen

Of de spoedzending nou een envelop of complete vracht betreft, RTS NV. behandelt deze zending met alle zorg en aandacht. Zowel nationaal als internationaal sneltransport, dat is wat RTS N.V. levert. De koeriersdienst is het hele jaar door, zowel 24/7 bereikbaar. Heeft u een spoedzending welke zo snel mogelijk geleverd moet worden? Met één telefoontje wordt het transport standaard zo spoedig mogelijk georganiseerd. Dit is voor ons een uitdaging en voor jou een zorg minder. We zijn dagelijks in alle havens van Europa, vandaar dat we snel uw wensen kunnen voldoen. Dit is het onderscheidend vermogen van de koeriersdienst RTS N.V.

Neem nu contact op met RTS NV.

Wil je RTS NV. inzetten voor een spoedzending? Dit sneltransport is internationaal en nationaal inzetbaar. Door geheel Europa kun je deze koerier sturen voor jouw spoedzending. Heeft u meer info nodig of u wilt een gratis offerte kunt u contact met ons opnemen.