rts 247

 

Scheepvaart vervoer (crew change)

KENNIS

RTS NV is gespecialiseerd in het vervoeren van bemanningsleden (crew) van alle schepen in het Rotterdamse havengebied en de Europese havens.

Al onze chauffeurs zijn bekend met zowel het vervoer van de bemanningsleden als alle andere bijkomende zaken zoals het regelen van VISA, Schengen formulieren enzovoorts…

onderwijs-kennis-deskundigheid-en-succes-306-305

 

know what know how

 

 

 

24/7 centrale

Ons centralisten hebben zelf  jarenlang gereden voor scheepvaart en hebben alle kennis om met u samen zo snel, flexibel, efficient en verantwoord mogelijk te werken.

 

Onze deskundig, gespecialiseerde aanpak  geven we u het vertrouwen, zodat u er geen omkijken naar hebt.

 

RTS N.V. zal al uw transportbehoefte oplossen, zowel taxi als koerierswerk, zodat u zich volledig kan focussen

in uw organisatie.

CREW-CHANGE

Bestaat uw crew change uit 2 of 20 zeelieden is het voor ons geen probleem. Dit omdat we ook een groepsvervoer afdeling hebben.  Voor RTS N.V.  geen klus te groot, we staan klaar voor de uitdaging.

 

Met het overschot aan bagage van de crew hebben we allemaal ruime auto's en grotendeels aan bussen. Indien het schip is verkocht en meer bagageruimte nodig is hebben we onze koeriersbussen die we ook kunnen inzetten!

 

crew change rts

 

q7 rts

VIP-VERVOER

Zoals u op onze site ziet kunnen Owners, Captains, Super Intendents en speciale gasten ook naar hun wens vervoerd worden.

 

Wij hoeven alleen maar  beroep te doen op onze zakelijke taxi diensten en uw gasten worden door onze VIP-Chauffeurs op gewenste niveau en kwaliteit bediend.

 

Hiervoor hoeft u geen extra toelage voor te betalen.

 
 

NETWERK

Onze jaren lange ervaring in de scheepvaart hebben we onze zakelijke relatie's bijgehouden, met wie we dagelijks te maken hebben.

 

Uw voordeel is dat we iedereen aan boord kunnen helpen.
Tot onze relatie's behoren de hotels, dokters,
tandartsen en alle bedrijven/instantie's die
met scheepvaart te maken kunnen hebben. 
           !!! Ons zorg, uw gemak !!!

 

business-networking rts