Uw Voordelen

Of de spoedzending een envelop of complete vracht betreft, RTS N.V. behandelt deze zending met alle zorg en aandacht. Zowel nationaal als internationaal sneltransport, dat is wat RTS N.V. levert. De koeriersdienst is het hele jaar door, 24/7 bereikbaar.

Heeft u een spoedzending welke zo snel mogelijk geleverd moet worden? Met één telefoontje wordt het transport standaard zo spoedig mogelijk georganiseerd. Dit is voor ons een uitdaging en voor u een zorg minder.

We zijn dagelijks in alle havens van Europa, vandaar dat we snel uw wensen kunnen voldoen. Dit is het onderscheidend vermogen van de koeriersdienst RTS N.V.


Neem contact op

Wilt u RTS N.V. inzetten voor een spoedzending?

Dit snel transport is internationaal en nationaal inzetbaar. Door geheel Europa kun u deze koerier sturen voor uw spoedzending.

Heeft u meer info nodig of u wilt een gratis offerte kunt u contact met ons opnemen. 

Koeriers & Pakket Services

Onderdeel Van Barbaros Holding N.V.

Welke als geen ander begrijpt dat spoedzendingen veel aandacht vragen, meer dan regulier transport. Onder spoedzendingen vallen vaak officiële documenten, kwetsbare goederen, medicijnen of proceskritische onderdelen. 

Het is belangrijk dat de koerier zorgvuldig met deze zending omgaat. Onze koeriers en pakketservice heeft begrip voor het belang van de zending bij de afzender en ontvanger.