Scheepvaart vervoer (crew change)

Wij bieden al onze diensten aan voor de beste prijs en kwaliteitsgarantie!!!

KENNIS

RTS N.V. is gespecialiseerd in het vervoeren van bemanningsleden (crew) van alle schepen in het Rotterdamse havengebied en de Europese havens. Al onze chauffeurs zijn bekend met zowel het vervoer van de bemanningsleden als alle andere bijkomende zaken zoals het regelen van VISA, Schengen formulieren enzovoorts…

Regio Taxi Spijkenisse N.V. zorgt dat bij
ieder rit de geschikte auto.

24/7 CENTRALE

Onze centralisten hebben zelf jarenlang gereden voor scheepvaart en hebben alle kennis om met u samen zo snel, flexibel, efficient en verantwoord mogelijk te werken. Onze deskundig, gespecialiseerde aanpak geven we u het vertrouwen, zodat u er geen omkijken naar hebt. RTS N.V. zal al uw transportbehoefte oplossen, zowel taxi als koerierswerk, zodat u zich volledig kan focussen in uw organisatie.

CREW CHANGE

Bestaat uw crew change uit 2 of 20 zeelieden is het voor ons geen probleem. Vanwege het feit dat we ook een groepsvervoer afdeling hebben. Voor RTS N.V. is geen klus te groot, we staan klaar voor de uitdaging. Met het overschot aan bagage van de crew hebben we allemaal ruime auto’s en grotendeels aan bussen. Indien het schip is verkocht en meer bagageruimte nodig is hebben we onze koeriersbussen die we ook kunnen inzetten!